A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Оголошення

Програма залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA»

     Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA».

08:38:31 23.05.2023

Проводиться набір на курси підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників пожежно-рятувальних підрозділів

“Станьте справжнім героєм громади: проводиться набір на курси підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників пожежно-рятувальних підрозділів”

13:20:35 19.05.2023

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що потребують житла для тимчасового проживання!

В Богданській територіальній громаді, на базі колишньої дільничної лікарні, спільно з чеською громадською організацією «Людина в біді», облаштовано житло для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

13:12:09 18.05.2023

Закарпатською обласною державною адміністрацією – обласною військовою адміністрацією створено цифровий інформаційно-довідковий портал „Допомога Закарпаттяˮ.

 Портал призначений для надання можливості мешканцям Закарпатської області та внутрішньо переміщеним особам (ВПО) отримати всю необхідну довідкову інформацію (про житло, матеріальну та гуманітарну допомогу, медичну та психологічну допомогу, пошук роботи тощо) та звернутись за допомогою в рамках єдиного посилання.

10:28:35 03.05.2023

Сільський зелений туризм, з початком повномасштабного вторгнення рф, сьогодні виконує надважливу роль у волонтерському русі, розміщенні внутрішньо переміщених осіб

Сільський зелений туризм, з початком повномасштабного вторгнення рф, сьогодні виконує надважливу роль у волонтерському русі, розміщенні внутрішньо переміщених осіб тощо. При цьому, перебуваючи у невизначеному законодавством стані. Тривають обговорення  різних законопроєктів, деякі з них, у разі їх прийняття, створять ще більше проблем та можуть призвести до занепаду галузі взагалі.

16:13:13 02.05.2023

У 2023 році Всесвітній день охорони праці присвячений безпечному та здоровому середовищу, як фундаментальному принципу та праву на роботі.

28 квітня щорічно відзначають  День охорони праці. З початком повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України, яка почалася 24 лютого 2022 року, тисячі працівників втратили можливість працювати у безпечних та здорових умовах праці.

10:09:49 26.04.2023

Увага вівчарям !!!

Увага вівчарям ! У четвер, 27 квітня 2023 року о 14 год. к.ч., відбудуться збори старших вівчарів щодо випасу худоби на полонинах Богданської територіальної громади. Запрошуємо вас до участі. Збори відбудуться в залі засідань Богданської сільської ради.

10:50:41 25.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано