A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Оголошення

Інформаційна кампанія "Робота для ВПО - ти потрібен"

За ініціативи Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України триває інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен». Мета кампанії - забезпечити успішну інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у нові громади, що допоможе покращити економічну ситуацію в країні та полегшить боротьбу України з ворогом.

09:22:44 03.10.2023

Послуга патронату над дитиною. Стань патронатним вихователем, допоможи дитині, що потребує захисту

         Служба у справах дітей Боганської сільської ради запрошує до співпраці та допомоги дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах небайдужі родини для впровадження на території Богданської громади, послуги патронату над дітьми. За що гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

09:25:21 27.09.2023

Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії

Звертаємо Вашу увагу на важливий закон України,"Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії.", який має велике значення для збереження національної ідентичності та незалежності України.

15:15:52 08.09.2023

Цифрограм – це можливість провірити цифрову грамотність будь-якому громадянину.

   В Україні реалізується проект, який охоплює національний портал із розвитку цифрової грамотності Дія.Освіта з понад 64 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність Цифрограм. Дана ініціатива реалізується в межах проекту Міністерства цифрової трансформації Дія.Освіта та знаходиться на контролі керівництва держави.

09:18:07 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано