A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Оголошення

Богданська громада підтримує і допомагає мешканцям Херсону, які постраждали від зруйнування Каховської ГЕС.

Дякуємо жителям громади та  підприємцям, всім, хто взяв участь у зборі допомоги на Херсон.  Завдяки вашій небайдужості та щирому бажанню допомогти, ми зібрали чималу кількість допомоги.  Це надзвичайно важливо для людей, яким потрібна допомога та підтримка.

13:55:59 10.07.2023

Відбулося засідання тридцять другої сесії восьмого скликання Богданської сільської ради

          6 липня 2023 року відбулося засідання тридцять другої сесії восьмого скликання Богданської сільської ради.  Загалом  опрацьовано більше 30 питань.            Розглянуто ряд  питань, що стосуються регуляторної політики. Одним з таких було питання щодо затвердження цін на ліміти спеціального використання природних ресурсів місцевого значення у 2023 році на території Богданської територіальної громади. Враховуючи клопотання підприємців, які здійснюють закупівлю чорниці (яфин), вирішено залишити ціни на рівні минулого року.            Також рішенням тридцять другої сесії створено комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа Богданської сільської ради», що  дозволить розвивати  здібності вихованців в обраному виді спорту та створити умови для виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, набуття навичок здорового способу життя, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді.

13:10:11 10.07.2023

До уваги суб’єктів господарювання, які планують здійснювати збір та прийом ягід чорниці (яфин)

З метою раціонального використання природних ресурсів та прийняття рішення про затвердження цін на ліміти спеціального використання природних рослинних ресурсів, запрошуємо вас взяти участь у засіданні виконавчого комітету Богданської сільської ради, що відбудеться 27.06.2023 року, о 15 годині.

09:28:39 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано