A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Оголошення

Про організацію Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

         Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

10:47:57 15.08.2023

МОЗ інформує! Ротавірус: як запобігти хворобі

При випадковому ковтанні брудної води у водоймах можна заразитися різними інфекціями. Найчастіше таке трапляється у дітей, які довго плавають і пірнають. Однією з інфекцій є ротавірус.

09:33:29 10.08.2023

Про спеціалізовані тренінги «Молодіжна робота, інформована про травму» в рамках програми «Молодіжний працівник»

      З метою посилення компетентностей молодіжних працівників і працівниць впроваджувати освітні та просвітницькі заходи в контексті молодіжної роботи, інформованої про травму, Міністерством молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з проєктом Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ», 08-10 серпня та 05-07 вересня в онлайн-форматі проводитимуться спеціалізовані тренінги «Молодіжна робота, інформована про травму» в рамках програми «Молодіжний працівник».

15:32:58 02.08.2023

Відбулося засідання виконавчого комітету Богданської сільської ради

       25 липня відбулося засідання виконавчого комітету Богданської сільської ради. Прийнято ряд важливих рішень. Заслухано звіт офіцера громади про проведену роботу за перше півріччя, а також прийнято звернення до служби автомобільних доріг щодо обстеження автомобільних мостів та проведення ремонту доріг.

16:23:47 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано