A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Оголошення

День Гідності та Свободи

       21 листопада - День Гідності та Свободи. Це День вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. 

13:57:36 21.11.2021

Військова служба за контрактом

Рахівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки здійснюється відбір та оформлення документів на військову службу за контрактом громадян призовного віку, військовозобов’язаних віком від 18-60 років, жінок (віком від 18 до 40 років).

14:20:44 19.11.2021

Допомога по утриманню дитини на Гіді

      На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка”? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.

08:24:10 16.11.2021

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

      Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Для вас підготувлено добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.  Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена

13:54:19 09.11.2021

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

            Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.            Щиро вдячні працівникам будинків культури, бібліотек,  мистецьких навчальних закладів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Щиро вдячні кожному із Вас, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи.             Бажаємо міцного здоров’я, щастя, Божого благословення, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, творчого натхнення і життєвих перемог. Зі святом!

11:46:04 09.11.2021

Найщиріші привітання з нагоди потрійного свята: Дня захисника і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

      В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю. Адже  немає вищого прояву громадянського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини. Тому сьогодні день тих, хто в різний час   віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

11:34:17 13.10.2021

Уряд ухвалив рішення про зростання мінімальної пенсії рідним загиблих в АТО/ООС

11 жовтня2021року Урядом прийнято постанову №1052, якою внесені зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 3 серпня2020року № 674 «Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб».

11:21:27 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано