A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Новини

Дата: від до Скинути

21 листопада - День Гідності та Свободи.

21 листопада - День Гідності та Свободи.

        21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Саме на цей день припав початок двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вектору розвитку. Це день, який докорінно змінив свідомість українського народу та хід української історії, об’єднав прагнення мільйонів українців до кращого життя.  

07:43 21.11.2022

Про надання термінової допомоги  населенню у разі радіаційного та хімічного забруднення в умовах воєнного стану !

Про надання термінової допомоги населенню у разі радіаційного та хімічного забруднення в умовах воєнного стану !

Повідомляємо, що у разі радіаційного та хімічного забруднення Богданською сільською радою створено об’єктові пункти видачі засобів радіаційного та хімічного захисту населення у кожному населеному пункті, а саме:

15:50 17.11.2022

Відсвяткувала  95 річницю  від  Дня народження жителька  с.Богдан  Шорбан Ганна Василівна!

Відсвяткувала 95 річницю від Дня народження жителька с.Богдан Шорбан Ганна Василівна!

Ювілярку привітали секретар сільської ради Бочкор Наталія Василівна з працівниками соціального захисту та депутатом округу №5 Грапинюк Наталією Петрівною, побажали міцного здоров'я та уваги з боку близьких людей, сердечного тепла, душевного спокою і мирного неба.

16:00 24.10.2022

У Богданській територіальній громаді  запрацювали дві мобільні медичні бригади за підтримки проєкту організації Товариства Червоного Хреста

У Богданській територіальній громаді  запрацювали дві мобільні медичні бригади за підтримки проєкту організації Товариства Червоного Хреста

?За підтримки Фінського проекту "Медико-санітарна допомога", який реалізує Рахівська районна організація Товариство Червоного Хреста України в Богданській територіальній громаді  запрацювали дві мобільні медичні бригади за участю сімейних лікарів: Ференц Ірини Юріївни та Дутчак Магдалини Василівни ( тел., які виїжджають до найвіддаленіших місць громади для надання комплексу медичних послуг та безкоштовних ліків за рахунок фонду ,тобто вищезазначеного проекту. ?По вівторках ФАП  Бребоя прийом проводить лікар -Ференц Ірина Юріївна (тел.0977913140). ?По четвергах --ФАП Говерла прийом проводить  лікар - Дутчак Магдалина Василівна (тел.0673190415). ?Дану медичну допомогу надають усім  верствам населення також ВПО.

10:31 21.10.2022

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

В рамках проекту “Комплексне реагування, підтримка та захист вразливих ВПО, осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства в Закарпатській області” Міжнародна організація з міграції провела актуальну інформаційну кампанію.

08:00 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано