A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День вдячності волонтерам

День вдячності волонтерам

Щороку, 20 квітня в Україні відзначається – невтомним людям, для яких не існує чужого горя та безвихідних ситуацій. Тих, хто в цей нелегкий час, присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи на визнання.

10:19 20.04.2024

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», якийдопоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.

13:26 12.04.2024

Відбулося засідання сесії сільської ради

Відбулося засідання сесії сільської ради

        Сьогодні, 11.04.2024 року, в Богданській сільській раді відбулося пленарне засідання сорок першої сесії сільської ради восьмого скликання. До порядку денного увійшло 39 питань з них 20 земельних.  У роботі пленарного засідання взяло участь  16 депутатів, старости сіл та працівники виконавчого комітету сільської ради.         Одним  з  питань, що розглядалося, це  звернення депутатів до Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України" щодо надання згоди на вилучення з їх постійного користування земельних ділянок лісогосподарського призначення не вкритих лісовою рослинністю (полів), які розташовані за межами села. Також були розглянуті звернення громадян, що стосуються земельних питань та соціального захисту.

22:12 11.04.2024

«Єдина ветеранська лінія»

«Єдина ветеранська лінія»

Запрацювала «Єдина ветеранська лінія», де ветерани війни, члени їхніх сімей та родини загиблих Захисників і Захисниць України можуть отримати безкоштовну консультацію та підтримку. Про це інформує Міністерство у справах ветеранів України.

11:22 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано