A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Богданська громада здобула призові місця у міжнародному проєкті «Таємниці України для тебе»

Богданська громада здобула призові місця у міжнародному проєкті «Таємниці України для тебе»

         «Таємниці України для тебе» – міжнародний культурно-соціальний проєкт, організований благодійним фондом «Чисті Серцем» та Естонським Центром української культури. Головна мета, яка була у творців, – залучення громад до створення єдиної бази даних нематеріальної спадщини України.            Села Богданської долини теж доєдналися до збору інформації, яка згодом буде впорядкована в унікальних книгах, виготовлених в давній «черпаний» спосіб.            Заявки до Міжнародного культурно-соціального проєкту «Таємниці України для тебе», були подані серед 5000 тисяч інших претендентів на перемогу. Загалом було оголошено три номінації, а кількість переможців сягала більше 50 учасників у кожній з них.      За результатами проєкту, Богданська територіальна громада увійшла в число переможців проєкту у таких номінація  •    у номінації «Автентична українська кухня» кухонне приладдя дісталося Марині Блох (с. Луги) за страву «Кулеша»; •    у номінації «Ремесла» набір інструментів надіслали Тетяні Мартиш (с. Луги) за «Керамічну гуцульську писанку»; •    у номінації «Пам’ятки культурно-історичної спадщини» виграла вітальну листівку із черпаного паперу Вікторія Ференц (с. Розтоки) за історію заснування рідного села; •    у цій же номінації найцінніший приз – ноутбук виграла Олександра Чубатько з с. Богдана за історичну роботу «Гора Піп Іван Чорногорський» на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

13:28 09.11.2021

Навчання населення пожежної безпеки

Навчання населення пожежної безпеки

   Сьогодні, 29 жовтня, було здійснено виїзд в с.Луги для навчання населення правил протипожежної безпеки. В ході зустрічей з керівниками та працівниками організацій, установ та закладів, з особами, що відносяться до «групи ризику» проведено упереджувальні заходи протипожежної пропаганди, агітації щодо недопущення виникнення пожеж, загибелі та травмування людей при пожежах.

15:34 29.10.2021

Комунікативна група щодо вакцинальної кампанії в Закарпатті здійснила плановий виїзд також до  громади Богданської ТГ

Комунікативна група щодо вакцинальної кампанії в Закарпатті здійснила плановий виїзд також до громади Богданської ТГ

    За ініціативи голови Закарпатської облдержадміністрації Анатолія Полоскова працює комунікативна група щодо вакцинальної кампанії в регіоні. 

15:09 29.10.2021

Створюємо ліси разом

Створюємо ліси разом

На початку жовтня стартувала акція Держлісагентства «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента України «Зелена країна».

14:54 29.10.2021

Перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Богданської територіальної громади

Перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Богданської територіальної громади

             21 жовтня 2021 року в залі засідань Богданської сільської ради відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Богданської територіальної громади на період до 2027 року.

12:14 22.10.2021

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

       В приміщенні Богданської сільської ради 19 жовтня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На розгляд виконкому було винесено на обговорення ряд важливих питань, по яких прийнято рішення. Серед них розглядалося питання безпеки дорожнього руху , а саме встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки вздовж автомобільної дороги.  Також створено комісію й прийнято заходи щодо попередження пожеж та роз’яснення мешканцям громади дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

08:24 21.10.2021

Вшанування пам'яті героїв України

Вшанування пам'яті героїв України

        Напередодні свята 14 жовтня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисників і Захисниць та Дня українського козацтва в територіальній громаді Богданської сільської ради вшановано пам'ять героїв України, які захищали наш суверенітет, територіальну цілісність нашої держави.

08:50 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано