Оголошення про проведення конкурсу на розробку логотипу Богданської громади

  • 105

Фото без опису

Богданська територіальна громада розпочинає роботу над розробкою свого бренду та візуального стилю. Як перший етап, оголошується конкурс на розробку логотипу Богданської громади. Переможець конкурсу зможе розширити свою ідею логотипу в повноцінний візуальний стиль та отримати винагороду.

Конкурс проводиться у ІІІ етапи:

  • І-ий етап - проводиться прийом заявок та конкурсних робіт;
  • ІІ-ий етап – засідання Робочої групи з розробки логотипу та бренду Богданської територіальної громади, відбір кількох фіналістів на основі критеріїв оцінки та голосування членів Робочої групи;
  • ІІІ-ій етап - проводиться оприлюднення конкурсних робіт декількох фіналістів, переможець обирається шляхом онлайн-голосування громади.

Вимоги до конкурсних робіт

1. Логотип Богданської громади має відображати історичну тяглість та містити елементи історичної символіки. Історичним символом громади є три смереки, які зображувались на гербі та історичних печатках. Таким чином, новий логотип громади повинен містити зображення трьох смерек (колоризація та стилізація довільна).

Фото без описуФото без опису

2. Враховуючи сучасні тенденції в розробці логотипів, логотип має бути виконаний в лаконічному та мінімалістичному стилі. Перевага надається строгим лініям.

3. При розробці логотипу використовуються такі основні кольори: зелений, темно-помаранчевий, синій. Допоміжні кольори: відтінки основних кольорів, темно-сірий, приймаються пропозиції.

4. При розробці логотипу має бути врахована  можливость патернізації. Тобто або сам логотип чи його частини може формувати певні графічні патерни, або в якості патерну системи додаткових елементів.

5. При розробці логотипу з використанням образу трьох смерек (з гострим верхом), за бажанням додатково можна використати образи річки Тиса, піки або пік (технологія оздоблення фасадів, подібна до гонти на дахах, див. фото нижче), вівчарства та бриндзі.

 

 

   

Фото без опису

6. Логотип має використовуватись, як самостійний елемент, а також у парі з написом “Богданська громада”. Для цього потрібно продумати шрифт і розміщення напису.

7. Одна конкурсна пропозиція повинна містити:

  • повноколірний варіант логотипу
  • монохромний варіант логотипу (чорним по білому)
  • монохромний варіант логотипу (білим по чорному)
  • повноколірний варіант логотипу з написом “Богданська громада”
  • монохромний варіант логотипу з написом “Богданська громада” (чорним по білому) 
  • монохромний варіант логотипу з написом “Богданська громада” (білим по чорному)
  •  зразки використання на інших кольорах.

8. Конкурсна пропозиція має бути файлом у одному з векторних форматів (.ai, .esp, .svg тощо).

9. Від одного учасника приймається одна конкурсна пропозиція.  Допускається наявність до 3-х варіацій того самого лого, які відрізняються кольорами, розмірами елементів чи способом розміщення тих самих елементів.

10. Конкурсні роботи повинні містити графічне зображення логотипу, специфікації кольорів, авторські пояснення щодо виконання логотипу, а також супроводжуватися заявою, підписаною автором роботи, про те, що він (вона) у разі перемоги даної конкурсної роботи передає права інтелектуальної власності на конкурсну роботу організатору конкурсу, і дає дозвіл на вільне використання його в рекламно-інформаційних та промоційних цілях.

До участі у конкурсі допускаються роботи, що підготовлені відповідно до Положення про оголошення конкурсу на розробку логотипу Богданської громади.

Конкурсні пропозиції надсилайте до 21 листопада 23:59 за адресою projectsbogdan@gmail.com. Темою листа вкажіть “Пропозиція логотипу громади”. У листі, будь ласка, вкажіть наступні дані:

  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Контактний номер телефону 
  3. Опис конкурсної пропозиції
  4. Прикріпіть файл з конкурсною пропозицією та заявку на участь.

Деталі та умови конкурсу:

Рішення

Положення

Довідка про Богданську громаду

Завантажити реєстраційну заявку для участі в конкурсі - Форма заявки

 Чекаємо на ваші творчі ідеї!