В останню неділю вересня своє професійне свято відзначають вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів.

  • 27

В останню неділю вересня своє професійне свято відзначають вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів.

Щиросердечно вітаємо зі святом всіх працівників дошкільних установ Богданської територіальної громади, які віддають тепло своїх сердець дітям!

Бажаємо Вам мирного неба над головою, міцного здоров'я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше –ПЕРЕМОГИ та відчуття вдячності за свою роботу від дітей та батьків.

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від мудрості вихователя, його терпіння і уваги до внутрішнього світу дитини залежить щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини.

Виховувати дітей – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме ви закладаєте в дітях поняття добра, співчуття і прагнень.

Щиро дякуємо всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Завдяки вашій роботі в нашій громаді зростають гарні та розумні дітки, що в майбутньому прославлятимуть нашу громаду на теренах країни та світу.

Мирного неба над головою,міцного здоров’я, щастя, добра та натхнення.

З повагою - виконавчий комітет Богданської сільської ради

Фото без опису