Шановні рятівники, працівники пожежної охорони, цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб!

  • 22

Шановні рятівники, працівники пожежної охорони, цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб!

Вітаємо з професійним святом - Днем рятівника!

Ви сміливі бути там, де пекло, де горе, де потрібен ваш холодний розум та хоробре серце. Ви щодня з честю виконуєте свій службовий обов’язок. Ризикуючи своїм життям, першими дивитеся в очі небезпеці та приходите на допомогу під час пожеж, повеней, снігопадів та інших стихійних лих, приймаєте відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров'я, а часто і життя людей. Ваша робота – це не просто праця - це справжня місія. Місія допомоги людям.

В цей непростий для нашої країни час, рятівники першими приходять на допомогу постраждалим громадянам, стаючи на передовій лінії боротьби за людські життя. Ви - мужні люди, які не відступають перед небезпеками та труднощами. Найвищою оцінкою вашої роботи є вдячність за врятовані людські життя. Кожен ваш тривожний виїзд у цей нелегкий для держави час – це випробування сили духу і професіоналізму.

Українці безмежно вдячні вам за сміливість та відданість своїй справі, за кожне врятоване життя, за вашу силу і присвяту важливій місії.

Щиро бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, омріяної Перемоги і миру, щирої поваги від людей, прихильності долі та Божого захисту повсякчас!

З Днем рятівника!

Фото без опису