A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Зі щирим серцем вітаємо християн, хто святкує Великдень за Григоріанським календарем, з Днем Світлого Христового Воскресіння !

Дата: 31.03.2024 09:52
Кількість переглядів: 38

Фото без опису
Зі щирим серцем вітаємо християн, хто святкує Великдень за Григоріанським календарем, з Днем Світлого Христового Воскресіння !

Зараз наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом.

Віримо, що з благословення Воскреслого Ісуса Христа ми подолаємо ворогів і відбудуємо нашу Батьківщину.

Багато наших Захисників зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні. Доземно вклоняюся Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи перемогу. Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів. Нехай Господь Бог оберігає Вас, дарує силу та зміцнює дух.

У день Світлого Христового Воскресіння бажаємо вам і вашим родинам віри в наші Збройні сили та наших захисників, миру Українській землі та Божого благословення!

- Христос Воскрес!

- Воістину Воскрес!

З повагою виконавчий комітет Богданської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано