A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Увага! Пожежнонебезпечний період!!!

Дата: 04.08.2023 11:20
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Шановні мешканці Богданської територіальної громади!

       Звертаємо вашу увагу на важливе рішення № 21 ради оборони області, яке є обов'язковим до виконання спрямоване на недопущення масових пожеж в екосистемах області під час дії воєнного стану. Для забезпечення та збереження нашого навколишнього середовища, ми повідомляємо про запровадження наступних заходів:

  1. Гасіння великих лісових пожеж: Ми активно працюємо над оцінкою актуальності оперативно-мобілізаційних планів гасіння великих лісових пожеж. Ваша участь є надзвичайно важливою! Запрошуємо всіх громадян до активного залучення та контролю за виконанням планів. Спільними зусиллями, ми зможемо забезпечити ефективний захист від пожеж.
  2. Запобігання пожежам у лісах – це спільне завдання. Ми запроваджуємо роз’яснювальну кампанію серед населення з метою усвідомлення правил поведінки в період воєнного стану. Наголошуємо, що заборонено в’їжджати до лісів транспортними засобами та відвідувати їх. Ваша допомога дуже важлива для запобігання пожежам!
  3. Безпечні мінералізовані смуги: Рекомендуємо власникам земельних ділянок забезпечити облаштування мінералізованих смуг на земельних ділянках, котеджних містечок, дачних і садових товариств та інших об’єктів, що розташовані у лісових масивах і прилягають до них. Це допоможе підвищити безпеку на території громади та запобігти поширенню пожеж.
  4. Звернення до власників земельних ділянок: Закликаємо власників земельних ділянок ліквідовувати залишки сухої рослинності пожежобезпечним способом (косіння, вивезення, переорювання тощо), так як кожен власник земельної ділянки та прилеглої території несе повну відповідальність за використання земельної ділянки за цільовим призначенням відповідно до вимог Земельного кодексу України та правил благоустрою Богданської територіальної громади.

З повагою, Богданська сільська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано