A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Рахівський районний відділ поліції

Дата: 19.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 153

На Рахівщині керівник місцевої поліції зустрівся з головами територіальних громад та керівництвом адміністрації: темою зустрічі став набір до підрозділу «Лють»

На Закарпатті, як і по всій території України, триває набір до новоствореного воєнізованого підрозділу Національної поліції України «Лють». Це підрозділ поліції нового зразка, створений для відсічі збройної агресії росії проти нашої держави.

Як проходить рекрутингова кампанія у Рахівському районі та умови вступу до спецпідрозділу – про це говорили сьогодні на спільній нараді. Зустріч відбулася за участі керівництва поліції з керівництвом Рахівської держадміністрації та головами територіальних громад.

Василь Негря розповів присутнім про новостворену штурмову бригаду Національної поліції України «Лють», роз’яснив і про умови та правила проходження служби у спецпідрозділі. Також зупинилися на структурі, завданнях, фінансовому забезпеченні тощо.

Головним критерієм відбору до спецпідрозділу є мотивація, головне, щоб претендент хотів і був готовий до виконання бойових задач.

Нагадуємо, заявку на вступ можна заповнити відвідавши Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться на вул. Миру, 5. Там постійно, без вихідних, працює співробітник сектору кадрового забезпечення Рахівського районного відділу поліції. Рекрутер, який знаходиться в ЦНАПі, надасть вам вичерпну інформацію щодо набору та подальшого проходження служби. Окрім цього, таку заявку можна подати і онлайн, перейшовши за посиланням storm.mvs. gov.ua .

Долучайтесь до команди професіоналів, щоб захищати найцінніше. Час повертати своє!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано