A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

ДО ВІДОМА ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ!

Дата: 13.02.2023 13:37
Кількість переглядів: 81

Відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві від 17.04.2019 року № 337», у разі отримання інформації про нещасний випадок чи професійне захворювання:
Заклад охорони здоров’я зобов’язаний невідкладно передати екстрене повідомлення Головному управлінню Пенсійного фонду України в Закарпатській області про звернення потерпілого з посиланням на нещасний випадок та/або гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві:
- невідкладно з використанням засобів зв’язку за телефоном 0312-61-40-65 й електронною поштою info@zk.pfu.gov.ua;
 та протягом доби – на паперовому носії до Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області (м. Ужгород, пл. Народна, 4) або до будь – якого сервісного центру Пенсійного фонду України.

 Роботодавець, у разі настання нещасного випадку на виробництві чи професійного захворювання,  зобов’язаний повідомити Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області:
-  протягом двох годин – за телефоном 0312-61-40-65
та не пізніше наступного робочого дня одним із наступним способів:
- у паперовому вигляді до Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області (м. Ужгород, пл. Народна,4),  до будь – якого сервісного центру Головного управління;
– електронною поштою за адресою info@zk.pfu.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано