A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Відновлення та адаптація економіки територіальних громад

Дата: 01.06.2022 14:03
Кількість переглядів: 1178

           ДУ «Офіс розвитку підприємництва та експорту» спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, національним проєктом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприємців, розвитку експорту (https://business.diia.gov.ua/economic-recovery).

           За результатами аналізу даних (https://cutt.ly/TH4nonb) за період

повномасштабної війни встановлено, що реєстрація нового бізнесу вже наблизилась до 50% від довоєнного аналогічного періоду квітня 2021 року. При цьому, адаптація до війни відбувається швидше, ніж до пандемії COVID-19 - зареєструвалися на 29% більше нових бізнесів, ніж у відповідний період квітня 2020 року. Одночасно,відбуваються глобальні зміни у привабливості територій України для нового бізнесу.

          Для виявлення реального стану та потреб бізнесу пропонуємо долучитися до опитування та до 03 червня 2022 року включно заповнити анкету для територіальних громад: https://forms.gle/UVknwQgBDWX39Kmg9 .

          Для участі в опитуванні представників підприємницької діяльності запропонована окрема форма за посиланням: https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано