A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Проведено збори з питання утворення добровольчого формування Богданської територіальної громади та затвердження кандидата на посаду командира даного добровольчого формування

Дата: 29.03.2022 14:23
Кількість переглядів: 2474

Сьогодні, 29 березня 2022 року, у приміщенні Богданської сільської ради ініціативною групою з утворення добровольчого формування Богданської територіальної громади (у складі сіл Розтоки, Видричка, Богдан та Луги Рахівського району) відповідно до п.9 Положення про добровольчі формування територіальних громад, затвердженого постановою  Кабінету  Міністрів  України  від  29  грудня 2021 року №1449 було проведено збори з питання утворення добровольчого формування Богданської територіальної громади та затвердження кандидата на посаду командира даного добровольчого формування. У зборах брав участь т.в.о. командира військової частини А7081 Сил територіальної оборони Збройних сил майор Стефаненко Олександр Олександрович, який дав детальне роз’яснення з даного питання всім присутнім, відповів на їхні питання та відмітив, що Богданська громада першою в районі розпочала процес створення добровольчого формування. За підсумками даних зборів було одноголосно ухвалене рішення про утворення добровольчого формування Богданської територіальної громади та затверджено кандидата на посаду його командира.

З питань участі мешканців громади у добровольчому формуванні Богданської територіальної громади, роз’яснень з даного питання просимо звертатися до старостинських округів по місцю проживання та Богданської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано