A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Засяяла головна новорічна зелена красуня 2022 року нашої громади

Дата: 20.12.2021 14:36
Кількість переглядів: 1530

            19 грудня в парку імені Івана Франка с.Богдан засяяла головна новорічна зелена красуня 2022 року нашої громади. На святковий захід з нагоди відкриття головної новорічної ялинки Богданської громади  поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна программа. Дійство переповнювала аура любові і добра, блискучі дитячі очі та щирі посмішки, веселий гамір і щастя.
             З вітальними словами до присутніх на заході звернувся сільський голова привітавши  всіх зі святом, особливо дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, побажав  здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая.
             Звучали запальні українські пісні та мелодії, лунали слова побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою. Концертну програму присутнім подарували працівники культури в якій взяли участь учні закладів загальної середньої освіти ТГ, солістка гурту "Ватра", вокальний ансамбль сільського клубу с. Луги та учасники Народного аматорського драматичного колективу СБК с. Богдан які підготували виставу "Дива біля Богданської ялинки". Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески, радісні дитячі вигуки. А святий Миколай подарував солодкі подарунки діткам та колективам, які цього дня виступали.
             Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть в Богданській громаді до свята Нового року та Різдва Христового.

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано