A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Військова служба за контрактом

Дата: 19.11.2021 14:20
Кількість переглядів: 386

Фото без описуРахівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки здійснюється відбір та оформлення документів на військову службу за контрактом громадян призовного віку, військовозобов’язаних віком від 18-60 років, жінок (віком від 18 до 40 років).

Ви можете обрати для проходження військової служби військові частини та установи за своїм уподобанням: у Сухопутних військах, Військово-морських силах, Десантно-штурмових військах, Силах спеціальних операцій. У всіх агітаційних статтях вказується грошове забезпечення військовослужбовців рядового складу від 10200 грн. Але слід розуміти, що це вказується лише мінімальний рівень грошового забезпечення військовослужбовця, який обіймає посади з найвищим посадовим окладом та мінімальною вислугою років.

Грошове забезпечення військовослужбовців збільшується разом з тривалістю військової служби, підвищенням військового звання та підвищенням у посаді. Слід нагадати, що військовослужбовці додатково отримують дві додаткові щорічні виплати: оздоровчі – під час проведення основної річної відпустки (це одна заробітна плата), а також – матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань (в кінці року або за заявою військовослужбовця).

Соціальні гарантії військовослужбовця за контрактом:

  1. При укладанні першого контракту військовослужбовцю виплачується відразу одноразову грошову винагороду в таких розмірах (у 2021 році):
  • рядовим 19 848 грн;
  • сержантам (старшинам) 22 329 грн;
  • офіцерам 24 810 грн;
  1. Передбачено виплату грошової компенсації за піднайом житлових приміщень особам рядового та сержантського складу до 2,5 тис. грн.. в залежності від регіону.
  2. Збільшено щомісячну грошову надбавку військовослужбовцям за виконання бойових завдань в ООС на лінії бойового зіткнення (на першій лінії – 17 000 тис. грн.. , на другій лінії – 6 500 тис.грн.) за дотримання режиму тиші (від 5 000 до 10 000 тис).
  3. Можливість безкоштовно отримати вищу освіту у ВВНЗ (ВНП ВНЗ) без відриву від служби (за заочною формою навчання) для отримання освіти спорідненої з цивільною.
  4. Продовольче та речове забезпечення.
  5. Щорічні оплачувані відпустки: основна відпустка (30 діб) та за сімейними обставинами (10 діб) до яких додаються до 3 діб для проїзду до місця проживання сімї.
  6. Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоровя.

 

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ ОБЕРИ МУЖНЮ ПРОФЕСІЮ!

За більш детальною інформацією щодо військової служби за контрактом звертайтеся у Рахівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за адресою: м. Рахів, вул. Миру,88 щоденно з 8:00 до 17:00години або за телефоном інструктора відділення рекрутингу та комплектування сержанта ЖИГОРИ Василя Ігоровича 098-299-50-73.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано