A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Богданської територіальної громади

Дата: 22.10.2021 12:14
Кількість переглядів: 1297

             21 жовтня 2021 року в залі засідань Богданської сільської ради відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Богданської територіальної громади на період до 2027 року.

             Стратегія розвитку – це важливий документ , що стане визначальним для перспективного розвитку нашої громади та допоможе спрогнозувати загальну перспективу та  визначити головні напрями розвитку Богданської територіальної громади.

              Перший день роботи пройшов плідно. В ході зустрічі начальник загально-організаційного відділу сільської ради ознайомила присутніх з процесом стратегічного планування в громаді та його етапами. Учасники робочої групи визначили послідовність роботи над Стратегією та домовились про подальшу взаємодію. Особливо важливим етапом стане проведення  соціально-економічного аналізу громади, невід’ємною частиною якого буде проведення анкетного опитування  мешканців громади та суб’єктів підприємництва для визначення основних проблем, що існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє.

              З метою всебічного залучення громадськості до участі в роботі над розробкою Стратегії розвитку Богданської територіальної громади на офіційному сайті сільської ради створено окремий розділ, де розміщуватимуться відповідні матеріали для висвітлення  ходу роботи.  

             Щиро вдячні керівнику Закарпатського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою»  Миколі Сюську за методичні рекомендації щодо  роботи над Стратегією розвитку Богданської територіальної громади.

             Запрошуємо всіх жителів громади активно взяти участь в опитуванні, адже  думка кожного мешканця є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та подальшого розвитку громади. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано