Благоустрій територій

  • 1171

Фото без опису

В Богданській громаді проводять комплекс заходів з забезпечення благоустрою в населених пунктах громади, ліквідації несанкціонованих сміттє звалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків,  доріг, очищення від сміття берегів водойм, зон відпочинку.

Заходи з прибирання та благоустрою у Богданській громаді стали традиційними, адже вони є основним чинником у покращенні стану навколишнього природного середовища. Ось і у п’ятницю 8 жовтня 2021 року  працівники Богданської сільської ради долучилися до «Благоустрою територій населених пунктів» та вийшли на прибирання узбіччя дороги,  збирали сміття. Загалом проведена велика робота, проте, роботи в рамках  «Благоустрою територій населених пунктів» тривають, на території громади активізовано роботу з чистоти і порядку населених пунктів та проводяться всі необхідні роботи  з впорядкування територій, а також працівниками установ та організацій, навчальними закладами  вже проводиться прибирання закріплених територій.

Отже, спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Працівники старостинських округів с.Розтоки, с.Видричка та с.Луги  доєдналися до прибирання територій. 

Під час благоустрою в населених пунктах було наведено лад на узбіччях дороги автобусних зупинках, берегах річки Білої Тиси, пофарбовано міст.

Дружньо зробили територію нашої громади чистою разом!