A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богданська територіальна громада
Закарпатська область, Рахівський район

Подбай про себе та ближніх!

Дата: 21.07.2021 10:03
Кількість переглядів: 370

24 лютого 2021 року в Україні стартувала кампанія з масової вакцинації проти COVID-19. Закарпатська область в плановому режимі отримує та проводить вакцинацію. В області створено 46 мобільних бригад імунізації та розгорнуто 213 пунктів щеплення. В районі працює 9 мобільних бригад вакцинації та 3 пункти щеплення, в тому числі на нашій долині в селі Видричка.

         Міністерство охорони здоров`я України визначило послідовність (етапи) вакцинації від COVID-19. Відповідно до дорожньої карти третій етап передбачає вакцинацію людей із високим ризиком інфікування та розвитку коронавірусної хвороби COVID-19 та фахівців, які працюють у сферах підтримки безпеки та життєдіяльності держави.

        В Україні зафіксовано 6 випадків штаму «Delta» збудника  «SARS-COVID-2»,з яких 4 у Закарпатській області. За інформацією Міністерства охорони здоров`я України, на осінній період є ймовірність нового підйому захворюваності з непередбачуваними ускладненнями та збільшенням летальних випадків.

         Просимо громадян Богданської територіальної громади віднестися відповідально до свого здоров`я та здоров`я оточуючих. Рекомендуємо вакцинуватися! Зареєструватися на вакцинацію можна у сімейного лікаря, в додатку Дія та у старостинських округах сіл Луги, Видричка, Розтоки.

                                                                       Виконавчий комітет Богданської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано